Workshops

Kunst & Kaffe

VELKOMMEN til 3. sæson af Kunst & Kaffe.
Den kreative workshop foregår første mandag i måneden kl. 11 – 16. Du træner kreativiteten, motionerer fantasien og fortæller historier med hænderne i natur- og genbrugsmaterialer.

Kreativ INDENdørs fitness

Teambuilding, gruppesamvær og fællesskab i forfrisk-ende rammer. For virksomheder, organisationer, personalegrupper, lederteams etc. Træn kreativiteten, motioner fantasien og fortæl historier med hænderne i natur- og genbrugsmaterialer. F.eks. ud fra temaet.: Hvordan ser mit visitkort ud, hvis det skal vise mere af hvem jeg er og hvad jeg kan?

Kreativ UDENdørs fitness

Teambuilding, gruppesamvær og fællesskab i nye rammer. For virksomheder, organisationer, personalegrupper, lederteams etc. Træn kreativiteten, motioner fantasien og fortæl historier med hænderne i natur og genbrugsmaterialer ud fra et tema. F.eks.: Hvad skal vores team gøre mere af, for at blive mere synlig for ledelsen og kunderne? 

Snit & Snak

Lav din egen vandrestav og bliv undervejs skarp på, hvilke skridt og hvilken vej, der er er oplagt at gå (videre af). Bliv samtidig skarpere på, hvilke skridt og hvilken vej, du nu skal gå. Kniv, pind, samvær omkring bålet og højt til himlen.

Kalender & tilmelding

Her finder du dato og oversigt over kreative workshops, åbne døre og arrangementer på værkstedet i Svendborg.