Børn & unge 

Kunst & Kaffe
Sidste lørdag i hver måned. 
Kom… som du der. Tag en ven/inde med eller kom selv.
Tøm… hovedet og nyd stilhed, fordybelse, brug hænderne til kunst og kreative fortællinger. Der er ingen konkurrence eller negativ kritik. Kun tips, tricks og en hyggelig stund i et godt fællesskab.
Mere Kunst & Kaffe her 

Snit & snak
For børn og unge fra 5. klasse.
Lav din egen vandrestav, som symbol på dit livs vandring. På woodnwonders værksted, Frederiksø, Svendborg – og hvor som helst i Danmark.
Snit her

Praktiske informationer

Varighed

Worskhoppens / eventens længde varierer. Se den enkelte beskrivelse.

Antal deltagere

Fra 10 til 30 personer.

Materialer & indhold

Materialerne på de fleste workshops vil være natur,- og genbrugsmaterialer: Træ, grene, blade, gummi, læder, sand, sten, ståltråd, fjer, perler og farver. Måske papir, tusch, farver og maling. Der vil også være søm, skruer, save, stemmejern, bore- og skruemaskiner.

Der tilbydes hjælp til at håndtere værktøjet og gives konstruktive, kreative input undervejs om nødvendigt.

Der er ingen konkurrence eller klassisk (negativ) kritik på workshoppen, allerhøjst kunstneriske input og kreativ vejledning. Der arbejdes efter princippet: Det du gør, gør du, så godt du kan.

Workshoppen foregår/kan foregå en del af tiden i stilhed. Mobiltelefoner holdes desuden slukket imens. At sætte (snik)snak, gamle arbejdsvaner og mønstre ud af spil for en stund er lærerigt og berigende. Den indre kritikers bedømmelser, vurderinger og forventninger sættes også på pause. 

Lokation

De fleste workshops foregår på eller ved woodnwonders værksted på Frederiksø – havnen i Svendborg.
Adresse: Frederiksø 18A, 2. sal, 5700 Svendborg.
Indgangen er den første dør i gule murstensbygning. Der er trapper til 2. sal, ingen elevator.

 

Parkering

Der er 2 timers gratis parkering på Frederiksø, derefter koster parkeringen kr. 8,- pr. time i tidsrummet fra 9 – 18 på hverdage og fra 8 -14 om lørdagen. Parkering registreres på de opstillede standere. Søndag er gratis. 

 

 

Du får

  • Et dybere  fællesskab, mere samhørighed og indblik i dig selv.
  • Lyst til at genstarte og bruge kreativiteten i  nogle andre rammer. 
  • Glæde, en god dag, gode oplevelser, og et færdigt produkt, du kan bruge til at huske dig på det, du arbejde med, og til måske fortsat at bruge kreativiteten. 

Toiletforhold

Der er koldt vand og toilet i værkstedsbygningen og på havnekajen. Arbejder vi ude i naturen, er der minimum et muldtoilet, en busk eller et træ, hvor min medbragte skov og toiletpapir kan bruges.

 

Pris

Prisen for en workshop varierer og vil fremgå under beskrivelsen af hver workshop.  Alle priser inkl. moms, instruktion, materialer, lån af værktøj, kaffe og te.

Åbne workshops‘ er for private i fritiden.

Alle workshops på hjemmesiden er designet til virksomheder. De kan dog  bestilles af private grupper.

Vejret

Foregår workshoppen på kajen og vejret er mere “opholdsvejr”, søger vi ly, til det er tørvejr. Vi tager måske regntøj på, og tager vejret, som det er. Alternativt rykker vi op på værkstedet og arbejder der.

 

Bestilling, betaling, afbestilling 

Du bestiller en plads ved at skrive en mail til Bente Hovendal på bentehovendal@bentehovendal.dk med navn på workshoppen, navn på deltager/e, adresse, mobilnr.

Dernæst modtager du en faktura, som betales netto kontant. Din betaling sikrer din plads.

Ved evt. afbestilling kan du desværre ikke få penge tilbage. Du er velkommen til at deltage i en (anden) workshop på et andet tidspunkt

Medbring

Praktisk, praktisk, komfortabelt tøj, der matcher årstiden. Solide sko eller støvler. Regntøj, hvis vi skal være ude. Frokost, drikkedunk, åbne sanser og gerne godt humør.

 

Forplejning

Tæt på værkstedet findes flere steder, hvor du få en god sandwich eller let anretning. Jeg kan anbefale Øko Cafeteriet og Jettes Diner.

Workshopleder

Bente Hovendal, woodnwonder. Billedhugger og designer. Siden 2006 har jeg afholdt skræddersyede, kreative workshops, kurser og events for store virksomheder, mindre institutioner, skoler, teams, grupper og netværk.

Se referencer og deltagerne syntes