Snit & Snak
– En kreativ workshop med bål, kniv, natur- og genbrugsmaterialer på havnen i Svendborg.

Pind, bål, åben himmel, havn, vand og skibe… En god udendørs dag, hvor du – sammen med dine venner – snitter din egen stav eller laver en kæp med symboler og tegn på de drømme, håb og ønsker du har for dit liv.

Først vælger du din “yndlingspind”, så lærer du at bruge kniven på en sikker måde, og får tips og tricks til at kunne lave en god stav.

Praktiske info


Aldersgruppe

Piger og drenge,13 -15 år

Antal
Max. 15 delt.

Hvornår, hvor længe

Søndag 28. juli kl. 9.00 – 16.00

Pris 
Gratis. Materiale udgifter kr. 100,- pr. pers.

Tilmelding
woodnwonder, Bente Hovendal, 60607440 – senest 25. juni

Betaling 
Ved tilmelding på MobilePay 60607440.

Mødested   
woodnwonder, Frederiksø 18A, 2., 5700 Svendborg

Om (vandre)staven…

I tusindvis af år har vandrestaven været brugt af Det Oprindelige Folk i USA, Amazonas, Sibirien, Peru, Australien. Også på Island, blandt Kelterne og hos Naverne er det almindeligt at bruge staven, som en trofast rejsefælle og støtte på vandringer. I tidernes morgen fungerede staven også som våben og redskab ved ritualer og ceremonier som et symbol på autoritet, styrke og en god jordforbindelse.

På vandringer er staven en god støtte og følgesvend. Den styrker og støtter kroppen når forhindringer og stejle steder skal klares. Staven er også kendt for at have livskraft og magiske evner, der kan forstærke og forbinde dens ejer med både det himmelske og jordiske.

En stav er meget personlig. Den snittes, skæres og formes i frisk træ, for måske at blive dekoreret med snoninger, symboler, fjer, læder, perler – eller slet ikke med noget. Staven vækker stor beundring og respekt, og kan også være en slags ”visitkort”, der med symboler, farver og udsmykning kan fortælle en masse om ejerens evner, ønsker og planer for livet.

Der vil være gode snakke, store oplevelser og historier på Snit & Snak. Der vil også være stilhed og slet ingen snak og forstyrrelser, så vi kan nyde havnens lyde.

Husk madpakke, drikkedunk, praktisk tøj, godt humør.

Hvis vejret er for råt den dag, snitter vi inde på værkstedet.

Mobiler og andet elektronik holder vi helt slukket på workshoppen.

Deltagelse på Snit & Snak sker under ordnede forhold, og er helt på eget ansvar.

Velkommen til en god snittedag på havnen 🙂

     

Færdige vandrestave fra workshoppen 'Snit & Snak'.