I juni ’15 etablerede woodnwonder sammen med 28 andre fynske virksomheder partnerskabet Mødeøen Fyn.

Svendborg Traeskibshavn fra woodnwonders vaerksted

Mødeøen Fyn er en mangfoldig blanding af små og store virksomheder i vandkanten, i byerne, i det fri og Fyns kulinariske hjerte. Sammen arbejder vi for at skabe og udfylde rammerne for et helt uforglemmelig og inspirerende oplevelse for dig, dine kollegaer og kunder.

Alliancen har udgivet en flot og inspirerende bog med smagsprøver og inspiration til de fantastiske muligheder, der er for at holde et møde, en konference eller event på Fyn.

Sammen med bente hovendal, woodnwonder og Karen Elberg, Meet the Locals kan du opleve “Historisk udsyn – kreativ indsigt”, som er en totaloplevelse på 1-3 timer i en krydret blanding af havgus, træspåner, kunst, design, tradition og kulturhistoriske fortællinger i hjertet af Svendborg. En lille smagsprøve…

“Historisk udsyn – kreativ indsigt”, er designet til virksomheder, konferencegæster og kursister i Svendborg og er udviklet af Bente og Karen, der på mange måder er “et umage par”, der arbejder rigtig godt sammen 🙂

Karen er historiefortæller, etnolog  og en erfaren, anerkendt formidler, med speciale i Sydfyn. Hun har flair for at tage mennesker på lokale, historiske opdagelsesrejser i tiden og tilsætter dem humor og bid.

Karen Elberg

Karen Elberg fra Meet the Locals.

Vi er begge anerkendt som lokale, kreative iværksættere med stor kærlighed til havnen og det oprindelige i Svendborg.

Vi har hver blandet vores unikke produkter: Meet the Locals, lokal historieformidling og woodnwonder, unika møbeldesign og kreative processer, facilitering og formidling af dem.

”Der er så mange spændende historier at fortælle om Svendborg og Frederiksøen. Og så mange farverige og kreative kulisser, at gå på opdagelse på havnen og i ens egen kreativitet. Vi glæder os til at fortælle om dem, vise dem frem og invitere på opdagelsesrejse”.

Rundvisning i Svendborg

Meet the Locals på rundvisning på Frederiksø, Svendborg.

Arrangementet, der varer fra 1,5 til 3 timer, er fuld af fortællinger om Svendborgs særprægede søfartshistorie, om landkrabber, havnearbejdere, sømænd og skibsredere. Deltagerne får et kig bag facaderne på det gamle skibsværft og besøger skibsværftets 400 m2 tømrerværksted, som nu er woodnwonders værksted.

På værkstedet får deltagerne mulighed for at træne de kreative muskler og lave en kreativ proces. Der bliver tid til at nyde en fantastisk udsigt over hele havnen og byen og drikke go’ eftermiddagskaffe imens.

rundvisning og kreativ process paa woodnwonders vaerksted

Rundvisning på woodnwonders værksted, Frederiksø.

Kreativ proces hos woodnwonder

Deltagerne får via en kreativ proces en god oplevelse og et personligt, kreativt indblik.

En kreativ proces hos woodnwonder

En kreativ proces..

”Det er især de mange danske og udenlandske kunder og forretningsforbindelser på Sydfyn, der er interesseret i konceptet. Også de mange kursister og konferencegæster i Svendborg, har nu muligheden for at se og opleve noget af byens ”back stage”. Vi har også præsenteret vores koncept uden for Svendborgs grænser, og der er stor interesse for denne totaloplevelse”.

Pris, tilmelding og nærmere oplysninger hos Meet the Locals eller woodnwonder.

Vær velkommen 🙂

Her kan Historisk udsyn – kreativt indblik downloades som PDF