Så blev granitskulpturen Oneness (=enhed) færdig 😍

 

Diabas, sort granit med jern

Jeg er ret tilfreds med, hvordan jeg klarede at få jern til at spille sammen med og sidde fast på Diabas (min yndlingsgranit fra Sverige).

Oneness er et symbol og en metafor for alt levende og Moder Jord – et stort fællesskab og en stor organisme, som vi alle er en uadskillelig del af.

Symbolet er som et træ med rødder, der strækker sig ud til det enorme kosmos. Det kan tolkes som universel bevidsthed, en holistisk tilstand og en kollektiv intelligens, vi er fælles om.

Vi er alle en del af et sammenfiltret netværk af relationer med udgangspunkt i, at alt er levende og alt har betydning. Forbindelserne og påvirkningerne er både fysiske, spirituelle og psykologiske. De stammer fra forfædre, formødre, forældre, venner, lærere, kultur og vores fælles historie. Alt kan spores tilbage til vores rødder og til de betingelser og påvirkninger, der former os.

Oneness omfatter idéen om liv. Når vi frigør os fra vores ego, begynder vi at kunne se, mærke og opleve forbindelser, der ellers er skjulte i det typiske hverdags verdenssyn.

We are all connected…

Skulpturen flytter i Påsken til et frodigt fællesskab et smukt sted i Aarhus. ❤️