..den er et symbol på..

fitness 2

Sproget er fyldt med symboler og tegn. Hvert symbol repræsenterer en idé, en dybere liggende fortælling et ønske om handling.

Kreativ fitness 13. juli:  Hvilket symbol, har særlig betydning for dig? Har du et oplevelse, en historie, et kendskab til et symbol, som betyder noget særligt for dig?

Symbolet bruges i alle former for kommunikation og formidling og kan være nemt eller svært at afkode afhængig af ens intuitive fornemmelse – psykologiske, historiske, religiøse, naturvidenskabelige baggrundsviden.

Vi glemmer, at vi er omgivet af livgivende og opløftende symboler, og vi glemmer at bruge tid på, hvad symbolerne, kan fortælle og berige os med af beskeder. F.eks. er sneglehuset et symbol på en spiral og beskyttelse, hvor sommerfuglen symboliserer forvandling. Solen, Månen og Havet har også stærke symbolværdier.

Kreativ fitness 13. juli:  I processen med at finde frem til et betydningsfuld symbol for dig, starter vi med at kigge i bøger, magasiner – på sten, træ, naturmaterialer på værkstedet.

Derefter bliver du inviteret med på trommerejse, hvor arbejdet med dit symbol kan begynde at folde sig ud eller tage form gennem de 4 timers fordybelsesarbejde.

Jeg hjælper, vejleder og inspirerer undervejs. Kreative fitness version 2 afslutter vi med tid til refleksion og mulighed for at dele din oplevelse.

Deltagelse kræver at du har lyst, er nysgerrig og åben. Hverken kreativ kunnen, kunstnerisk eller håndværksmæssige færdigheder er nødvendige.

Mød op på værkstedet kl. 12.45. Betaling kr. 300,- er muligt med kontant eller via MobilePay. Børn 10-16 år halv pris. Arrangementet egner sig ikke til børn under 10 år.

På glædeligt gensyn på Frederiksø  🙂