I medierne – magasiner

Landsforeningen for Økosamfund – artikel om workshoppen Snit & Snak

Bære- og Modstandsdygtighed september 2020 – artikel 

Dansk Design Nu – bog af Lars Dybdahl

20. oktober 2016 – Se mere om bogen

Sagt om woodnwonder i bogen:
“De sidste årtiers internationalt udbredte “slowness movement” har i sin modstand mod alt “det hurtige” i masseproduktionen og forbruget bekendt sig til en langsommelige livsstil, det reflekterede liv frem for det forhastede, og til nydelsen og den kvalitative handling frem for kvantiteten.

Denne modbevægelse giver tilsvarende særlig værdi til fordybelse i menneskets naturrelationer, og med entydig anti-industriel holdning bliver også det oprindelige håndværk og dets udstrakte fylde af tid sat op på piedestalen. Alt “slow” repræsenterer den næsten fortidsagtige, ønskværdige fremtid: Fra slow food, slow living og slow luxury til de naturlige materialer og de velovervejede processer i de i dag lige så aktuelle fænomener: Slow design og slow furniture.

En markant eksponering af slowæstetikken i Danmark er billedhugger og møbeldesigner Bente Hovendals woodnwonder unikke konferencebord, hvor der revolteres ekspressivt mod al det perfekte, velpolerede og lakerede glatte: To svære, runde træstubbe med ekstremt heftige udsavninger rumdt om stammen bærer to brede, stærkt årede træplanker, der med luft imellem danner bordfladen”.

Familie Journal – Savsmuld i BH’en

uge 33 2016 – download PDF

Samvirke

november 2015 – download PDF

LookBook

september 2015 – view PDF

Fritidsmarkedet

uge 16 april 2015 – download PDF

Arts Illustrated

december 2014 / january 2015 – download PDF

Wood Planet

october 2014 – download PDF